Cobaan

Assalamualaikum!


Kenapa laa hidup banyak cobaan? *mengeluh* semalam memang banyak cobaan betul. meh sini nak share hoho.

semalam ku n geng geng gi kuar KL, dah laa berjalan selama berjamjam lamanya, tak rehat, tak makan lak tuuu. nak budget la katakan, sedihhhh~

Semalam aku jugak asyik asyik asyik kena marah jeh. buat ni tak kena, tu tak kena *nangis* 

Acc FB kena hack pulakkkkkkk! sape la yang baik sangat pegi hack aku punya FB?! tak pasalpasal aku dituduh hoho! bila buka jeh FB, tgok dkat IM macammacam makian diterima *sedih* terkejut jugak lah kan, orang yang maki ku tu dia pergi print screen and post dkat status dgn group. malu gilaaaa! tak tau nak letak muka kat mana. ku dah ckap kat dia yg acc kne hack, tapi dia langsung tak remove post tu. terpaksalah ku menanggung malu yang teramat sangat walaupun tu bukan salah aku~

Kedemaman. semalam balik balik jeh hujan lebat gilaa. terpaksa kena redah jeh. sekali, "Achhhuuuumm!"

Itulah flashback tentang hari cobaanku *nangis*