Auchakkk!

Assalamualaikum pembuka bicara ^^
(jawab yeee : p)


Actually, belogger nih selalunya ada jek story yang nak di share, btol tak? tapi masalahnya, aku tengok harihari aku semua sama jeee *mengeluh* yang membezakan cuma hari je ~

Bytheway, Im gonna share something *senyum* my little brother says "kakak" for the first time! wohooo *bangga* even dia bukan adikku yang real, tapi rasa macam adik betul pulak hehe.

Nak tau apa nama jantung hati ku tuuu? nak tak? nama dia Wafiq hehe. (Terasa mcm ada anak sendiri pulak HAHA) dia sangat comel! macam kakak dia kankan? *perasan*