2 In 1 Memory~

Wowww! Dah lama tak jenguk belog nih! *Achhuuumm*
Post-post lama semua dah ku buang hahaha, cerita lamaa ~
Semalam is the best memory for me ^-^ nak tau kenapa? 
Semalam kami ke S.Alam, ada open house. Target pukul 10 gerak, tapi disebabkan member aku lambat, dgn akuaku sekali lambat -_- asyik kena marah jek T.T Jalan saja dah sampai berjamjam lamanya. gerak pukul 12, sampai pukul 5. sampai je kat sana, semua dah pancit *gelakbesar* tapi bila balik, tak sampai 2 jam pun hoho. Tapi takpe, at least we had a fun time together ;) time dlm perjalanan jeh kat sana, hujan laa pulakk -_- abis basah kuyup, bukan kat luar tapi dalam bas! awning bas tu bocor *mengeluh* dah la kena berdiri, 2jam lak tuu. balabala~ abis melantak kat open house tuu, kita pun melangkah kaki keluar dari rumah tuuu. seronok lahh, walaupun basah kan? hehe.  mase balik tu takde la rasa penat, sebab tak lama pun. kami ke pavilion KL. jalanjalan jek, nak shopping tapi barang semua 100 ke atas *sedih* so kami decided nak ke Tokyo Street nak beli crepes hehe. jalan punya jalan, sedarsedar dah pukul 9 malam. bukan ke Pavi jek, kami ke KLCC, Times Square, Low Yat, macam macam lagilahh. kaki pun rasa macam dah nak tercabut jeh *gelak* abis berjalanjalan, kami pun ambik train nak balik. sepatutnya kami turun ke stesen petaling jaya, tapi dah terlepas *nangis* terpaksa kena ambik train lain huhu. dah ambik train lain, penuh pulakkkk. tapi taktau pulak dorang pergi masuk jeh kat dalam, tinggal aku and member lagi sorang terpingapinga sebab kena tinggal huuu. tapi takpe! kitaorang gagahkan diri! cewah haha. kita terpaksa tunggu lagi 2 train. sampai je kat stesen lrt ampang, rasa lega gilalah! selamat jugak aku sampai *gumbira* pergi hujan, balik pun hujan. hujan kan rahmat? hehe. walaupun skru kaki aku ni dah tercabut, tapi tetap happy sebab dapat spend time dgn kawankawan  n my beloved one *senyum* memang pengalaman ni tak boleh aku lupaaa! ILY all!